Acte de cloenda de La UOM als Pobles de Mallorca, en el qual han participat més de 900 alumnes

Dia: dimecres, 20 de juny de 2012
Hora: 19.30 hores
Lloc: pati del Centre Cultural la Misericòrdia,
plaça de l’Hospital, 4, Palma 

Tindrà lloc l’acte de cloenda de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca, que organitza la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb el suport del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, l’Obra Social de Sa Nostra, El Corte Inglés i els ajuntaments dels municipis implicats. Hi han participat més de 900 alumnes.

Lliuraran els diplomes el senyor Joan Rotger, vicepresident del Consell de Mallorca; el senyor Andreu Ramis, representants de Sa Nostra; el senyor Antonio Sánchez, representant d’El Corte Inglés; la doctora Carme Orte, directora de la UOM; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB.

Amb el programa La UOM als Pobles de Mallorca la UIB pretén apropar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement.

L'edició 2012 de La UOM als Pobles de Mallorca ha organitzat programes en vint-i-un municipis i ha arribat a tres pobles nous: Sant Llorenç des Cardassar, Selva i Sant Joan. Aquesta edició de La UOM als Pobles de Mallorca s’ha fet també a Alcúdia, Andratx, Binissalem, Capdepera, Felanitx, Inca, Lloret de Vistalegre, Marratxí, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, sa Pobla, Santa Margalida, Santa Maria del Camí, Sineu i Son Servera.

La UOM està dirigida a persones adultes més grans de 55 anys o persones prejubilades que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que es duen a terme. Aquestes activitats es poden impartir a la UIB, a les seus universitàries, als centres universitaris municipals i en altres llocs que puguin acordar-se.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/06/2012

Data de publicació: 19/06/2012