Acte de benvinguda als alumnes d'intercanvi

645 alumnes participaran en els programes internacionals de mobilitat universitària durant el curs 2014-15 

Dia: dilluns, 15 de setembre de 2014
Hora: 11.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc l’acte de benvinguda als 285 alumnes d’intercanvi estrangers i de la resta d’universitats espanyoles que estudiaran a la Universitat de les Illes Balears aquest curs acadèmic. Amb aquest acte de benvinguda també es donarà el sus al programa de benvinguda i orientació per a aquests estudiants d’intercanvi, que ha organitzat el Servei de Relacions Internacionals de la Universitat.

Els estudiants participaran durant sis dies en un programa d’activitats que els facilitarà la incorporació a la UIB. El programa preveu, entre d’altres, visites guiades a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català i castellà i visites guiades a Palma, a Sóller i el Port de Sóller, a Pollentia i a Formentor.

Aquests alumnes d’intercanvi arriben a la UIB procedents d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes Erasmus+, Erasmus Mundus i SICUE, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Enguany es preveu la participació de 645 alumnes en els diferents programes d'intercanvi. D'aquests alumnes, 360 són estudiants de la UIB que s'incorporaran a altres universitats, i 285 són alumnes d'altres universitats que s'incorporaran a la UIB. 

Notícies relacionades

  • IB3 TV

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/09/2014

Data de publicació: 12/09/2014