Acte de benvinguda als 98 alumnes d'intercanvi que s'incorporen el segon semestre a la UIB

585 alumnes hauran participat en els programes internacionals de mobilitat universitària de la UIB durant el curs acadèmic 2011-12

Dia: dilluns, 6 de febrer de 2012
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

La doctora Montserrat Casas, Rectora, i la doctora Catalina N. Juaneda, vicerectora d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de les Illes Balears, donaran la benvinguda als 98 alumnes d’intercanvi estrangers i de la resta d’universitats espanyoles que estudiaran la seva carrera el segon semestre a la UIB.

Els estudiants d’intercanvi que han arribat a la UIB coneixeran la Universitat que els acull en un acte organitzat pel Servei de Relacions Internacionals. Així mateix estan convidats a participar durant cinc dies en un programa d’activitats que els permetrà familiaritzar-se amb la UIB i també amb l’entorn. El programa preveu visites a les instal·lacions de la Universitat, presentacions dels cursos de català, i visites guiades a Palma, Sóller i Port de Sóller.

Enguany hauran participat en els diferents programes d'intercanvi que ofereix la UIB 585 alumnes. D'aquests estudiants, 330 són de la UIB que han sol·licitat participar en un programa d’intercanvi, mentre que 255 són els alumnes d'altres universitats que han demanat estudiar a la UIB.

D’on provenen els estudiants que arriben a la UIB?

Els alumnes d’intercanvi arriben a la UIB procedents d’universitats de la resta d’Espanya, americanes, asiàtiques i europees, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes Averroes, PAP-ERASMUS o SICUE-Sèneca, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Els països d’origen dels quals arriben més alumnes a la UIB són Espanya (38), Itàlia (37), Alemanya (31), França (19) i els Estats Units (17). Els països més sol·licitats per estudiants de la UIB són Espanya (102), Alemanya (54) i Itàlia (48).

Atenció als mitjans de comunicació

El senyor Ricardo Sagrera, cap del Servei de Relacions Internacionals de la UIB, serà a disposició dels mitjans de comunicació interessats per ampliar informació.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/02/2012

Data de publicació: 03/02/2012