AJORNAT - El campus de la UIB rep més de 4.000 futurs universitaris durant les Jornades de Portes Obertes

Els dies 13 i 20 de març la Universitat dona a conèixer la seva oferta acadèmica  

Dies: els divendres 13 i 20 de març de 2020
Hora: de les 9.30 a les 13 hores
Lloc: campus universitari, Palma 

El Programa d’orientació i transició a la Universitat (PortUIB) ha organitzat les Jornades de Portes Obertes, que tindran lloc els dies 13 i 20 de març de 2020 al campus universitari, amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta acadèmica de la Universitat de les Illes Balears i ajudar els estudiants potencials a decidir el seu futur acadèmic.

Hi participaran més de 4.000 futurs universitaris, que són alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, procedents de 67 centres de Mallorca. També hi seran les persones més grans de 25, 40 i 45 anys que volen accedir als estudis universitaris. Tots tindran a l’abast un ampli programa d'activitats per conèixer l'oferta acadèmica de la Universitat, que inclou presentacions dels estudis dels graus, activitats complementàries (xerrades, tallers, visites i exposicions) i atenció personalitzada.

Com a novetat, enguany s’hi han incorporat alguns tallers, com ara «De Poniente al Halcón Milenario: Introducción a la lingüística de corpus a través de subtítulos de series y películas», «Les dones invisibles», «No saps què vols estudiar? Et proporcionam algunes claus per ajudar-te», i xerrades com «Invasió de dubtes? Amb la informació no te la juguis!».

La recepció dels alumnes es farà entre les 9 i les 10 hores a l'estació de metro del campus universitari, on rebran un fullet amb tota la informació de les jornades. 

Data de l'esdeveniment: 13/03/2020

Data de publicació: 09/03/2020