9è Fòrum de l'Ocupació

La UIB acosta el món laboral als universitaris 

Dia: dimecres, 18 de febrer de 2014
Hora: a partir de les 9 hores
Lloc: edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma 

Més de 40 empreses i entitats s’acostaran al campus per conèixer els universitaris de primera mà. Al llarg de tota una jornada estudiants i titulats podran presentar-se a empreses i entitats, assistir a tallers, conferències i altres propostes destinades a connectar els universitaris al món laboral. La UIB, a través del DOIP, organitza el 9è Fòrum de l’Ocupació.

L’acte d’inauguració, que consistirà en una visita als estands, tindrà lloc a les 11 hores, a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos. Hi assistiran el doctor Antoni Alcover, director general d’Universitats i Recerca; el senyor Nofre Ferrer, director general de Treball; el doctor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB, i altres autoritats acadèmiques.

Conferències

A les 12.30 i a les 13.45 hores respectivament, conferències d’Alfonso Alcántara, titulada «No busques oportunidades, haz que te encuentren», quees podrà seguir en directe per CanalUIB, i d’Euprepio Padula, que parlarà sobre «Be a Job Magnet. Como ser un Imán para headhunters y empresarios. Los 7 secretos para tener ventaja competitiva en la búsqueda de oportunidades profesionales».

Programa i espais

A més dels estands, empreses i entitats es presentaran als universitaris en xerrades que tindran lloc en diferents aules del mateix edifici; es proposen tallers del Club d’Emprenedors per crear empreses en xarxa; de contractació laboral; de competències professionals en el sector turístic; de WordPress...

D’altra banda, el Fòrum proposa el corner de l’orientació, amb espais dedicats a l’emprenedoria, entrevista de feina, competències, curriculum vitae, oposicions, sortides a l’estranger, i recerca de feina 2.0. 

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/02/2015

Data de publicació: 17/02/2015