7è Fòrum de l'Ocupació de la UIB, un espai d'oportunitats i assessorament de feina per als universitaris de les Illes Balears

32 empreses i entitats participants i més de 500 universitaris inscrits a les activitats programades: presentacions d’empreses, tallers, conferències… 

Acte d’inauguració
Data: dimecres, 24 d’abril de 2013
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari. Palma

7è Fòrum de l’Ocupació de la UIB
Data: dimecres, 24 d'abril de 2013
Horari: de 9.30 a 19 hores
Lloc: edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari. Palma

Tindrà lloc l’acte d’inauguració del 7è Fòrum de l’Ocupació de la UIB, un espai d’oportunitats i assessorament professional per a estudiants i titulats universitaris de les Illes Balears. A l’acte hi intervindrà el doctor Víctor Cerdà, vicerector de Política Científica i Innovació; el doctor Juanjo Montaño, vicerector d’Ordenació Acadèmica; la doctora Maria Juan, vicerectora d’Estudiants; i el senyor Antoni Verd, president del Consell Social.

El Fòrum l’organitza el Departament d'Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears i dóna resposta al compromís de la UIB amb la promoció i incorporació dels estudiants i titulats al món laboral.

Al llarg dels set anys que han transcorregut des de la primera edició, hi han participat més de 70 empreses i 15.500 universitaris, i s’ha convertit en un referent per a la trobada entre els universitaris i el món empresarial.

En aquesta setena edició s’ha preparat un nou model de fòrum, més dinàmic, sense infraestructura d'estands, adaptat a les noves modalitats de trobada de recursos humans. Totes les activitats es desenvoluparan a les aules i els espais comuns de l’edifici Guillem Cifre de Colonya. Es realitzaran un ampli ventall d’activitats relacionades amb la inserció laboral: entrevistes, tallers d’orientació i assessorament professional, presentacions d’empreses, xerrades, i tests de competències, entre d’altres.Totes les activitats són gratuïtes. 

Podeu seguir el Fòrum a través de les xarxes socials:

Facebook
www.facebook.com/pages/7è-Fòrum-de-lOcupació-de-la-UIB/382976085134764

Twitter
Amb l’etiqueta: #7ForumUIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/04/2013

Data de publicació: 23/04/2013