54a Reunió Científica de la Societat Espanyola per a l'Estudi de les Pastures

La UIB i la SEEP organitzen aquesta trobada d’investigadors que es farà al campus universitari del 14 al 17 d’abril de 2015 

Inauguració
Dia: dimarts, 14 d’abril de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la 54a Reunió Científica de la Societat Espanyola per a l’Estudi de les Pastures (SEEP), que es farà del 14 al 17 d’abril de 2015. Hi intervindran  el president de la SEEP, doctor Alfonso San Miguel; el president del comitè organitzador, doctor Josep Cifre; el director de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, doctor José Luis Mateo; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

Cloenda
Dia: divendres, 17 d’abril de 2015
Hora: 13 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma 

El conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, senyor Gabriel Company; el president de la SEEP, doctor Alfonso San Miguel; i el president del comitè organitzador, doctor Josep Cifre, intervindran en la cloenda de la 54a Reunió Científica de la Societat Espanyola per a l’Estudi de les Pastures. 

Pastures i farratges en el segle XXI

La 54a Reunió Científica de la Societat Espanyola per a l’Estudi de les Pastures es farà del 14 al 17 d’abril de 2015 al campus universitari de la Universitat de les Illes Balears. Aquest esdeveniment l’organitzen conjuntament la SEEP i la Universitat de les Illes Balears a través del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies

La Reunió serà un punt de trobada d’investigadors d’arreu de l’Estat que treballen en la recerca en l’àmbit de les pastures des de disciplines diverses. S’hi tractaran temes com ara el debat sobre les activitats turístiques en sol rústic, la valoració del paisatge i els seus gestors, la ramaderia extensiva i els productes agroalimentaris de gran valor afegit, la gestió racional dels boscs, el paper del sector en la prevenció d’incendis o els efectes del canvi climàtic, entre altres aspectes. 

En el marc de la Reunió, els investigadors faran sortides de camp a explotacions agroramaderes i indústries alimentàries de Sóller i Alaró; a Raixa, per conèixer la serra de Tramuntana; i a Formentor, per conèixer els efectes de les cabres assilvestrades sobre la vegetació.  

Data de l'esdeveniment: 14/04/2015

Data de publicació: 31/03/2015