50 alumnes de batxillerat participen a la XII Olimpíada de Dibuix Artístic de les Illes Balears

Dia: dimecres, 5 d’abril de 2017
Hora: 9 hores
Lloc:

  • Mallorca: Escola d'Art i Superior de Disseny. C/ de l’Institut Balear, 5, Palma.
  • Eivissa: Escola d’Art d’Eivissa. C/ del Riu Duero, 5, Sant Jordi de ses Salines.
  • Menorca: Escola d’Art de Menorca. Av. de Josep Maria Quadrado, 33, Maó. 

Tindrà lloc la XII Olimpíada de Dibuix Artístic, amb la participació de 50 alumnes de batxillerat de les Illes Balears (42 a Mallorca de 12 centres, 4 a Menorca de l'Escola d'Art, i 4 a Eivissa de l'Escola d'Art). L’organitzen la Universitat de les Illes Balears i la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat amb el suport de l’Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears i la col·laboració de l’Escola d’Art d’Eivissa i l’Escola d’Art de Menorca.

L’Olimpíada de Dibuix Artístic és un concurs adreçat als alumnes que cursin la matèria de Dibuix Artístic II al batxillerat o que estiguin matriculats en un centre de les Illes Balears on s’imparteix el batxillerat artístic.

La prova durarà tres hores, amb un descans de trenta minuts. La primera part consistirà en la realització d’un esbós del cap d’una estàtua de guix. La segona part consistirà en la realització d’un dibuix amb qualsevol tècnica lliure utilitzant el model tridimensional d'una fulla d’arbre aportada per cada alumne.

Els premis per als tres primers classificats inclouen la matrícula gratuïta a la UIB el curs acadèmic 2017-18 en qualsevol dels estudis que s’hi imparteixen, un xec regal per cortesia d’Artbendix i un diploma. A més, el primer classificat tindrà l’estada gratuïta durant el primer mes del curs 2017-18 a la Residència d'Estudiants de la UIB o un abonament individual anual a CampusEsport.

Com a novetat, des de l'XI convocatòria els alumnes podran tenir com a premi la matrícula gratuïta a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears. 

Data de l'esdeveniment: 05/04/2017

Data de publicació: 29/03/2017