49 alumnes participen a la IV Lliga de Debat Universitari a la UIB

Final
Dia: divendres 24 de febrer de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: Parlament de les Illes Balears, c/ del Palau Reial, 8, Palma

La Universitat de les Illes Balears organitza la IV Lliga de Debat Universitari, a la qual s’han inscrit 62 alumnes. Les eliminatòries d'aquesta competició d'oratòria es faran del 21 al 23 de febrer a Sa Riera, a partir de les 17 hores, i la final tindrà lloc el divendres 24 de febrer al Parlament de les Illes Balears, a les 17 hores. 

La IV Lliga de Debat Universitari es divideix en dues categories: la Lliga de Debat del G9 i la Lliga de Debat de la Xarxa Vives. A  la Lliga de Debat del G9 hi participen 34 estudiants, dividits en 11 grups (10 de Mallorca i 1 d'Eivissa), mentre que a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives hi participen 15 alumnes, dividits en 4 grups (3 de Mallorca i 1 de Menorca). 

La Universitat de les Illes Balears incideix en l’oratòria com a eina per liderar la comunicació, una àrea transversal que creiem fonamental per als alumnes. Es treballaran destreses comunicatives i habilitats com són la facilitat de paraula i les aptituds com a comunicador, l’espontaneïtat i la capacitat d’improvisació, l’autocontrol de la situació per exposar en públic l’argumentació, el carisma i la utilització correcta del llenguatge no verbal, o la capacitat de síntesi, etc.

Per treballar aquestes habilitats i destreses, el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta ha creat l'Aula de Debat, que gestiona el Servei d’Activitats Culturals

La IV Lliga de Debat Universitari UIB té la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", el Parlament de les Illes Balears, el Consell d’Eivissa, el Consell de Mallorca, el Consell Insular de Menorca, i el Govern de les Illes Balears (Conselleria d'Educació i Universitat - Direcció General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior).

Si voleu assistir a la final al Parlament cal reservar plaça enviant un correu a <sac@uib.cat>, indicant el nom complet i el DNI.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 24/02/2017

Data de publicació: 14/02/2017