46 estudiants de les Illes reben els premis de les Proves Cangur 2022

És una prova internacional de matemàtiques que s’organitza a tot el món 

46 alumnes de les Illes Balears reben els premis de les Proves Cangur 2022 al campus de la UIB, a Menorca i a Eivissa.

L’acte ha tingut lloc als jardins de Son Lledó, amb la presència del doctor Martí March, conseller d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears; el doctor Jaume Carot, Rector de la UIB; el doctor Daniel Ruiz, professor de l’àrea de Ciències Matemàtiques i Informàtica i president de la Societat Balear de Matemàtiques, i la senyora Catalina Amengual, coordinadora de les Proves Cangur a les Illes Balears.
 
L’edició de 2022 va tenir lloc el mes de març i hi varen participar 12.595 alumnes de 5è de primària fins a 2n de batxillerat.
 
La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX (http://www.xeix.org) està al capdavant de l’organització de la 23a edició (http://cangur.xeix.org) a les Illes de les Proves Cangur de Matemàtiques, conjuntament amb la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM).

La Universitat de les Illes Balears és un dels principals suports de les proves. Hi col·labora la Conselleria d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears, entre altres institucions i entitats.

Les Proves Cangur estan incloses en les activitats Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB). 

Data de publicació: 02/06/2022