34 alumnes de batxillerat participen a la VIII Olimpíada de Dibuix Artístic

Dia: dimecres, 10 d’abril de 2013
Hora: 9 hores
Lloc:

  • Mallorca: Escola Superior de Disseny. C/ de l’Institut Balear, 5, Palma.
  • Eivissa: Escola d’Art d’Eivissa. C/ del Riu Duero, 5, Sant Jordi de ses Salines.
  • Menorca: Escola d’Art de Menorca. Av. de Josep Maria Quadrado, 33, Maó. 

Tindrà lloc la vuitena Olimpíada de Dibuix Artístic, amb la participació de 34 alumnes de batxillerat de les Illes Balears (24 de Mallorca, 5 de Menorca, i 5 d’Eivissa). L’organitzen la Universitat de les Illes Balears i la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

L’Olimpíada de Dibuix Artístic és un concurs adreçat als alumnes que cursin la matèria de Dibuix Artístic al batxillerat o que estiguin matriculats en un centre de les Illes Balears on s’imparteix el batxillerat artístic.

La prova durarà tres hores, amb un descans de trenta minuts. La primera part consistirà en la realització d’un esbós del cap d’una estàtua de guix. La segona part consistirà en la realització d’una composició a partir d’un dibuix de la mà del concursant.

Els premis per als tres primers classificats inclouen la matrícula gratuïta a la UIB el curs acadèmic 2013-14 en qualsevol dels estudis que s’hi imparteixen, un xec regal per cortesia d’Artbendix i un diploma. A més, el primer classificat tindrà l’estada gratuïta durant el primer mes del curs 2013-14 a la Residència d’Estudiants de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/04/2013

Data de publicació: 09/04/2013