31 alumnes de la UIB reben una beca de Sa Nostra per iniciar estudis universitaris

Trenta-un alumnes de la UIB han rebut una beca de Sa Nostra per iniciar estudis universitaris el curs 2010-2011. Aquest és el segon curs que Sa Nostra concedeix beques per iniciar estudis universitaris i estudis artístics i de disseny de grau superior.

La convocatòria té l’objectiu de becar la matrícula i les despeses de desplaçament dels alumnes, amb un ajut que oscil·la entre els 500 i els 800 euros. Com a novetat, enguany s’ha afegit l’ajut per als alumnes de FP que han realitzat pràctiques professionals a l’estranger. En total, s’han becat cent alumnes, dels quals 59 iniciaran aquest curs estudis universitaris –31 a la UIB–, 16 alumnes iniciaran estudis artístics i de disseny de grau superior i 25 han realitzat pràctiques professionals a l’estranger.

Han lliurat les beques el senyor Fernando Alzamora, president de Sa Nostra; el senyor Llorenç Julià, subdirector general institucional i d’Obra Social de Sa Nostra; el senyor Miquel Perelló, director general d’Innovació i Professorat; la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB; i el doctor Jordi Lalucat, vicerector d’Investigació de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 27/01/2011