29 alumnes rebran els premis de les olimpíades, miniolimpíades escolars i Proves Cangur 2022 a Eivissa

Dia: dijous, 16 de juny de 2022
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera 

Tindrà lloc l’acte de lliurament de premis de les olimpíades, miniolimpíades i Proves Cangur de la UIB del curs 2021-22.

Lliuraran els guardons la doctora Carmen Touza, vicerectora d’Estudiants de la UIB, i la senyora Margalida Ferrer Marí, delegada territorial d’Educació d’Eivissa i Formentera.

Els 29 alumnes premiats han participat a les olimpíades, miniolimpíades i concursos següents:

Olimpíades

Miniolimpíades

Entre els mesos de gener i maig de 2022, s’han organitzat 16 olimpíades i 5 miniolimpíades escolars en les quals han participat 207 alumnes de 3r i 4t d’ESO i batxillerat d’Eivissa i Formentera. En total, 2.037 alumnes de secundària de les Illes Balears han posat a prova els seus coneixements en alguna de les proves.

A Mallorca, els premis es varen lliurar el passat dilluns, dia 13 de juny, i a Menorca, el dia 14 de juny.

Concursos educatius

Aquest dilluns també han recollit els premis els alumnes guanyadors del concurs de dibuix «Què és per a mi la UIB?». Hi han participat 10 alumnes de 4t a 6è de primària, ESO i batxillerat d’Eivissa.

Aquestes proves i concursos estan inclosos en les activitats Seràs UIB, del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB). El Vicerectorat d’Estudiants de la Universitat i la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Formació Professional treballen conjuntament en el disseny i la posada en marxa d’una sèrie d’activitats per facilitar als futurs alumnes de la Universitat la transició als estudis superiors, donar suport a les famílies i millorar la comunicació amb els centres educatius de les Illes Balears.

La Societat Balear de Matemàtiques (SBM-XEIX) ha estat al capdavant de l’organització de la 23a edició a les Illes Balears de les Proves Cangur de Matemàtiques. Un dels suports principals de les proves és la Universitat de les Illes Balears i també tenen la col·laboració institucional de la Conselleria d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears. Enguany, en les Proves Cangur de les Illes Balears han participat 5.000 alumnes d’entre cinquè de primària i segon de batxillerat, gairebé 1.950 dels quals han passat a la fase de concurs.

La UIB agraeix a les entitats i empreses patrocinadores el suport per fer possibles les proves i els concursos. 

Data de l'esdeveniment: 16/06/2022

Data de publicació: 15/06/2022