27 grups de la UIB mostraran la seva recerca a la Fira de la Ciència de les Illes Balears

Dies: 17, 18 i 19 d'abril de 2008
Hora: 11.30 h (inauguració). Fira oberta de 10 a 20 h
Lloc: recinte firal a l'aeroport de Palma

Una trentena de grups d'investigadors i representants de la Universitat de les Illes Balears participaran aquests dies a la Fira de la Ciència de les Illes Balears. Mostraran al públic la recerca que es fa a la UIB en diferents àmbits. Enguany el tema de la Fira és Cap a un Museu de la Ciència a les Illes Balears.

Els equips que hi participen són els següents: Servei d'Informació, CEDOC, Unitat de Gràfics i Visió per Ordinador, Escola d'Hoteleria, Ciència, Tecnologia i Societat, Física, IFISC, Química, Biologia, IUNICS, Biologia Fonamental i Ciències de la Salut, Laboratori de Sistemàtica Humana i Demolab.

La Fira de la Ciència també viatjarà a Eivissa els dies 8, 9 i 10 de maig de 2008.

La Fira de la Ciència l'organitzen el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears.

Requadre amb les activitats que presenten els diferents grups participants per part de la UIB.


Estrena del documental 60º Latitud Sud, produït per TV de Mallorca

Dijous, dia 17 d'abril de 2008, a les 17.15 hores, en el marc de la Fira de la Ciència, al recinte firal de Palma (aeroport), tindrà lloc la presentació i preestrena del documental 60º Latitud Sud, produït per TV de Mallorca, amb guió d'Enric Culat i imatges de Diego Villalonga.

El documental explica l'experiència de l'expedició científica dirigida per l'IMEDEA (CSIC-UIB), que forma part del projecte espanyol ESASSI, en el marc de l'Any Polar Internacional.

Documents relacionats

Data de publicació: 17/04/2008