25è aniversari de la Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere

L’activitat, que enguany té el títol «Una aventura feminista», compta amb la participació de les expertes en feminisme Rosa Cobo, Cecilia Castaño i Sandra Molines, entre altres 

Aquest dimarts s’ha inaugurat la XXIII +2 Universitat d’Estudis de Gènere de la UIB, que enguany celebra el 25è aniversari sota el títol «Una aventura feminista». Les activitats seran fins al divendres dia 15 de juliol i tindran lloc al Centre Flassaders de Palma.

L’edició d’enguany compta amb la participació d’investigadors, escriptors i experts de renom en qüestions feministes i d’igualtat, com Rosa Cobo, Cecilia Castaño, Sandra Molines, Josetxu Rivière, Arantza Campos, Carmen Delgado, Mikel Otxotorena, Montserrat Boix, Asunción Ventura i Esther Barberá.

Una reflexió sobre el feminisme actual i futur

Aquesta edició pretén reflexionar sobre alguns dels esdeveniments succeïts al llarg dels darrers anys, a més de tractar l’estat actual i el futur del feminisme. Tot, combinant altres temàtiques com l’educació, el capitalisme, el dret i el periodisme.

El curs inclou tallers, taules rodones, treball de l’alumnat, debats, activitats lúdiques i conferències a càrrec de persones d’un prestigi reconegut en els temes que tractaran. És una activitat formativa gratuïta de 99 places dirigida a estudiants de grau i màster de diferents disciplines i a totes les persones interessades en estudis feministes i de gènere, igualtat i evolució de la societat.

La XXIII + 2 Universitat d’Estudis de Gènere està dirigida per les doctores Esperança Bosch i Victòria A. Ferrer, professores del Departament de Psicologia de la UIB. L’activitat s’emmarca en els Cursos d’Estiu 2022 que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries a través del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Més informació sobre la XXIII +2 Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere: <https://cursosverano.uib.es/cursos/Cursos-destiu-2022/UEEG/>.

 

Data de l'esdeveniment: 12/07/2022

Data de publicació: 13/07/2022