206 estudiants d'altes capacitats de les Illes Balears participaran en la quarta edició de MENTORiment

Conferència inaugural en xarxa a càrrec de Javier Santolalla, físic, enginyer i divulgador científic 

Inauguració
Dia: dissabte, 16 de gener de 2021
Hora: 10.30 hores

L’acte serà en línia, mitjançant la plataforma Zoom  

Tindrà lloc la inauguració de la IV edició de MENTORiment a càrrec del doctor Martí March, conseller d’Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears; la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

La xerrada inaugural serà a càrrec del doctor Javier Santaolalla, físic, enginyer i divulgador científic, que parlarà de: «Un anillo colisionador para gobernarlos a todos»

La Universitat de les Illes Balears, a través del Programa d’atenció a les altes capacitats intel·lectuals (PACiS) i amb el finançament de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca inaugura la quarta edició del programa MENTORiment, que acollirà estudiants d’altes capacitats de les Illes Balears que cursen tercer i quart d'ESO i batxillerat, amb la intenció de col·laborar en el seu enriquiment extracurricular.

Algunes dades del MENTORiment 2020-21

S'han inscrit als tallers 206 estudiants de Mallorca, Menorca i Eivissa. D'aquest alumnat, 150 són de Mallorca, 17 de Menorca i 37 d'Eivissa.

S’ofereixen 23 tallers de diferents àrees de coneixement, com, per exemple: ciències de la computació, filosofia, economia aplicada, història, psicologia social, dret mercantil, periodisme i comunicació, química, medicina, art, literatura i teatre.

Augmenta el nombre de mentors, que enguany seran 32.

A causa de la situació sanitària, pràcticament totes les mentories d'aquesta IV edició es duran a terme en línia, mitjançant la plataforma Zoom. Hi ha tres mentories que, per les seves característiques, s'han de fer presencialment (els espais de realització seran el campus universitari de la UIB i les instal·lacions de l'ESADIB), sempre complint estrictament amb les mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19.

Les mentories es faran els dissabtes, entre els mesos de gener i maig, en horari de matí (de 10 a 13 hores). Encara que la modalitat sigui en línia, el nombre màxim d'alumnes sera de 15, per fomentar el dinamisme i la participació directa. 

Data de publicació: 15/01/2021