1.243 alumnes es presenten a les PBAU de juliol

La convocatòria extraordinària de les proves de batxillerat per a l'accés a la Universitat serà els dies 9, 10 i 11 de juliol  

El dimarts 9 de juliol comencen les proves de batxillerat per a l'accés a la Universitat (PBAU) de la convocatòria extraordinària, que per segona vegada es fan durant el mes de juliol.  S’hi han matriculat 1.243 estudiants de centres de totes les Illes (alumnes de batxillerat més alumnes que s’hi presenten per millorar la nota), i el 58 per cent són dones.

L’entrada a les aules és a les 8.45 hores, i les proves comencen a les 9 hores.

Atenció als mitjans

El dimarts 9 de juliol, a les 10.30 hores, el doctor Joan Antoni Mesquida, director del Secretariat Tècnic d’Accés a la Universitat, atendran els mitjans de comunicació interessats al vestíbul de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges en una aula a les 11 hores, al començament de la segona prova.

Les proves es faran als punts d’examen següents:

  • Eivissa: IES sa Colomina, Eivissa
  • Formentera: IES Marc Ferrer
  • Mallorca: edificis Gaspar M. de Jovellanos i Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma
  • Menorca: IES Josep Maria Quadrado, Ciutadella

Dades generals de prematriculats per illes:

  • Alumnes matriculats a Mallorca: 1.056
  • Alumnes matriculats a Menorca: 55
  • Alumnes matriculats a Eivissa: 130
  • Alumnes matriculats a Formentera: 2

Podeu consultar tota la informació i les preguntes més freqüents a: <http://estudis.uib.cat/grau/acces/batxiller/>.  

Agraïment a tot el professorat que ha participat a la PBAU

El Consell de Direcció de la UIB agraeix la feina a tot el professorat que ha participat en l’organització de la Prova de Batxillerat per a l’Accés a la Universitat (PBAU), especialment als coordinadors i coordinadores de les matèries objecte d’examen, la implicació i el compromís dels quals és imprescindible per al bon funcionament de les proves.

El Consell de Direcció manifesta, així mateix, el seu respecte per la professionalitat dels docents encarregats d’elaborar i de corregir els exàmens. La bona feina de tot l’equip implicat en l’organització i elaboració de les proves ha estat fonamental perquè el procés

es desenvolupàs sense cap tipus d’incidència i amb un resultats que es mantenen estables els darrers anys i amb un percentatge d’aprovats superior al 92%.

El bon funcionament de la PBAU és fruit de l’esforç directe de totes les persones que participen en l’organització d’unes proves que, en la convocatòria ordinària, ha implicat l’habilitació de 8 punts per fer els exàmens, la implicació de 206 professors universitaris i d’educació secundària de totes les Illes, i la correcció i revisió posterior de 24.800 exàmens realitzats pels 3.639 alumnes que s’hi han presentat. Una correcció i revisió per a les quals el professorat ha fet un esforç extra per poder tenir els resultats definitius al més aviat possible i evitar perjudicis als estudiants que volen presentar sol·licituds d’admissió a universitats d’altres comunitats autònomes.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/07/2019

Data de publicació: 08/07/2019