Acord de col·laboració entre Aneior Studio SL, la UIB i la FUEIB

El senyor David Martín Conejo, conseller delegat i representant de l’empresa Aneior Studio (Damavis) SL, i el doctor Llorenç Huguet Rotger, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un acord de col·laboració.

L’empresa Aneior Studio SL, Damavis, té com a objectiu fonamental la consultoria i el desenvolupament de solucions de dades massives (big data), l’aprenentatge automàtic (machine learning), l’arquitectura de sistemes, l’enginyeria de dades, la ciència i anàlisi de dades i la comercialització de productes o serveis en aquests àmbits.

Gràcies a aquest acord, l'empresa col·laborarà amb la UIB per desenvolupar programes d'estudis propis conjunts, a més de promoure l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, la formació d'estudiants, divulgació i investigació.
 
També ha assistit a l’acte de signatura el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals de la UIB; el doctor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB); i el senyor Juan José Martín, representant de l'empresa Aneior Studios SL.

Data de publicació: 10/06/2021