La UIB crea la Biblioteca Digital de la Fundació Musical ACA

La Biblioteca Digital de les Illes Balears incorporarà 127 volums editats per la Fundació Musical ACA, que ha digitalitzat el Servei de Documentació i Arxiu de la UIB 

La Universitat de les Illes Balears i la Fundació ACA, senyora Catalina Siquier, han signat un conveni per a la digitalització i creació d’una biblioteca digital de les publicacions de la Fundació dins la Biblioteca Digital de les Illes Balears.

El fons inclou diferents publicacions periòdiques i monografies publicades per la Fundació ACA des de 1985, entre les quals hi ha els 43 catàlegs de l’Encontre Internacional de Compositors, les 17 edicions del Simpòsium d’Orgue Històric i Estudis Musicals, les 14 edicions de la Nit Bielenca i 17 volums del Solstici d’Estiu de Joves Poetes.

En total, el Servei de Documentació i Arxiu de la UIB ha digitalitzat 127 volums que sumen 10.965 pàgines. De la mateixa manera, la col·lecció incorporarà les publicacions que editi la Fundació i d’altres que encara no s’han pogut digitalitzar.

Els documents inclosos en aquesta col·lecció es podran consultar a través del web de la Biblioteca Digital de les Illes Balears. Aquesta tasca ha estat possible també gràcies la col·laboració del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de sa Pobla, que han donat suport a l’ordenació, catalogació i inventari del patrimoni de la Fundació. 

Data de publicació: 21/12/2022