Conversa amb Ferran Torrent: obra i trajectòria

La UIB i Baleària organitzen un diàleg entre l'escriptor valencià Ferran Torrent i el professor de la Universitat Carles Cabrera 

Dijous, 19 de maig, tindrà lloc un diàleg entre l'escriptor Ferran Torrent i el professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB Carles Cabrera amb el títol «La literatura de Ferran Torrent». L’acte serà a les 19.30 hores a Ca n’Oleo (carrer de l’Almudaina, 4, Palma). Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Servei d’Activitats Culturals de la UIB amb la col·laboració de la naviliera Baleària. 

Durant l’acte, el doctor Carles Cabrera anirà fent una sèrie de preguntes a Ferran Torrent que serviran per anar descobrint la trajectòria i l’obra de l’autor de manera àgil i dinàmica. 

L’escriptor valencià és una de les figures més destacades de la literatura catalana actual i les seves novel·les han estat traduïdes a l’alemany, el castellà, el francès i l’italià. Però també és ben present als mitjans de comunicació des de fa dècades gràcies a les seves nombroses col·laboracions amb els mitjans.

 

Data de l'esdeveniment: 19/05/2022

Data de publicació: 17/05/2022