La UIB commemora el Dia de la Química

El Departament de Química de la UIB lliura els Premis Sant Albert 2021 al millor expedient de grau i al millor treball de recerca. El químic i divulgador Daniel Torregrosa pronunciarà la conferència «Historias de venenos, envenenadores y envenenados».

Dia: dilluns, 15 de novembre de 2021
Hora: 12 h
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

 

La Universitat de les Illes Balears commemora, el dilluns 15 de novembre, el Dia de la Química, coincidint amb la festivitat de Sant Albert. El Departament de Química de la UIB, juntament amb el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears i l’Associació de Químics de les Illes Balears, han organitzat l’acte.

Conferència

El químic, bioquímic i divulgador Daniel Torregrosa pronunciarà la conferència «Historias de venenos, envenenadores y envenenados», que també es podrà seguir per videconferència a través de l’enllaç <https://uibuniversitat.zoom.us/j/83815859929>.

Premis

Tot seguit es concediran els premis Sant Albert 2021 en les categories següents:

  • Millor expedient de grau, patrocinat pel Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears
  • Millor treball d’investigació, patrocinat per TIRME

A més, es lliuraran unes insígnies d’argent als col·legiats amb 25 anys d’antiguitat en la professió.

Hi assistiran la directora del Departament de Química de la UIB, doctora Gemma Turnes; la degana del Col·legi de Químics de les Illes Balears, senyora Maria Antònia Caimari; el director del Departament de Relacions Institucionals i Comunicació de TIRME, senyor Joan Mateu, i el president de l’Associació de Químics de les Illes Balears, doctor Joan Frau.

Data de l'esdeveniment: 15/11/2021

Data de publicació: 11/11/2021