VI Congrés de la Societat Espanyola de Biologia Evolutiva

La UIB organitza aquesta reunió científica en la qual participaran 80 investigadors sobre diferents camps de l'evolució i que tindrà lloc del 17 al 19 de gener 

Inauguració
Dia: dimecres, 17 de gener de 2018
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d'actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma
 

Tindrà lloc la inauguració del VI Congrés de la Societat Espanyola de Biologia Evolutiva, que organitza la Universitat de les Illes Balears. Hi intervindran el doctor Joan Frau, vicerector de Docència; el senyor Josep Lluís Pons, director general d'Innovació i Recerca; el doctor Andrés Moyá, president de la SESBE; i la doctora Cori Ramon, presidenta del comitè organitzador del congrés i investigadora principal del grup de recerca en Genètica Humana de la UIB.

Aquesta edició, que es farà del 17 al 19 de gener a Sa Riera, reunirà uns 80 investigadors amb l'objectiu de tractar una àmplia diversitat d'aspectes de l'evolució, com ara l'evolució humana, l'evolució insular, la filogènia i sistemàtica molecular, l'evolució en el camp de la conservació, o la genòmica i les seves eines, entre altres.  

El Congrés SESBE 2018 es durà a terme gràcies al finançament de la Direcció General d'Innovació i Recerca del Govern de les Illes Balears i els fons europeus del programa FEDER.

Data de l'esdeveniment: 17/01/2018

Data de publicació: Thu Jan 11 13:07:00 CET 2018