Presentació del llibre "Cálculos renales. Tipos y prevención"

L’obra dels investigadors de la UIB Fèlix Grases, Antònia Costa-Bauzà i Rafael M. Prieto és una guia sobre la litiasi renal per a metges i pacients 

Dia: dimarts, 10 de desembre de 2013
Hora: 19 hores
Lloc: CaixaFòrum, plaça de Weyler, 3, Palma 

Tindrà lloc la presentació del llibre Cálculos renales. Tipos y prevención, de Fèlix Grases, Antònia Costa-Bauzà i Rafael M. Prieto, investigadors del grup de recerca en Litiasi Renal i Biomineralització de la Universitat de les Illes Balears.

Hi intervindran els doctors Fèlix Grases, director del Laboratori d’Investigació en Litiasi Renal i de l’Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS, UIB-CAIB); Antoni Conte, metge especialista en urologia; Antoni Gelabert, catedràtic d’Urologia de la Universitat Autònoma de Barcelona; i Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

Aquest llibre s’adreça fonamentalment al metge de família, atès que, a causa de l'elevada prevalença de la litiasi renal, rep un nombre considerable de pacients amb aquesta patologia. Pretén ser una guia senzilla d'orientació per al maneig d'aquests pacients, per facilitar així la tasca de l'uròleg. El llibre també pot ser útil per al pacient interessat a conèixer millor la seva patologia, tot i que en cap cas no pretén substituir el metge. Creiem que amb aquest text es pot proporcionar al pacient un diàleg més fluid amb el seu metge. L'objectiu d'aquesta obra és oferir un coneixement més complet de la malaltia a totes les persones interessades o preocupades per la litiasi renal. Tot això redundarà en una assistència al pacient millor i més eficaç.

El llibre Cálculos renales. Tipos y prevención l’ha editat Edicions UIB i ja és disponible a la llibreria electrònica de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/12/2013

Data de publicació: Thu Dec 05 12:01:00 CET 2013