Esport, diversió i solidaritat per commemorar els quaranta anys de la UIB

El campus de la Universitat acull una diada esportiva i lúdica per a adults i infants 

Dia: diumenge, 20 de maig de 2018
Hora: de 10 a 14 hores
Lloc: CampusEsport, campus universitari, carretera de Valldemossa, km 7.5, Palma 

Tindrà lloc una diada esportiva per celebrar el quarantè aniversari de la UIB, que tindrà un programa ben extens d’activitats per a tota la família. Per als amants de les curses, hi haurà sis marxes, distribuïdes per edats, en què es correran distàncies des de 200 metres fins a 10 quilòmetres. Cal dir que la meitat dels diners que es recaptin amb les inscripcions a les curses es destinaran al programa INeDITHOS i a l’associació Universitat Solidària Illes Balears. D’altra banda, es durà a terme un torneig de pàdel, una marató de zumba i total training i sessions de marxa nòrdica.

A més, els infants podran gaudir d’activitats específiques per a la seva edat: jocs populars, jocs espartans, circuit de cotxes infantil, hoquei i minifutbol, entre d’altres. Tot això, sense oblidar la festa aquàtica per a tota la família.

La diada l’organitzen CampusEsport, l’Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible, el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i l’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma. A més, hi col·laboren la Fundació Bancària “la Caixa”, El Corte Inglés i el C. A. Amistat. 

Data de l'esdeveniment: 20/05/2018

Data de publicació: Mon May 07 10:53:00 CEST 2018