El Fòrum de l'Ocupació torna a la UIB els dies 7 i 8 de març

La Universitat esdevé un espai de trobada per acostar els estudiants universitaris a les empreses i per donar-los les eines necessàries per facilitar la seva incorporació al món laboral

Dies: 7 i 8 de març de 2018
Hora: de les 9 a les 15 hores
Lloc: edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

 

La Universitat de les Illes Balears esdevindrà un espai de trobada entre les empreses i els estudiants universitaris gràcies al 12è Fòrum de l'Ocupació, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de març de 2018.

Més de cinquanta empreses i entitats posaran paradeta a l'edifici Gaspar M. de Jovellanos del campus de la UIB, perquè els estudiants puguin contactar-hi directament i conèixer de primera mà els seus programes d'ocupació i de pràctiques.

El programa consta de nombroses activitats, entre les quals destaquen les xerrades que oferiran Miquel Gual, responsable comercial d'Adecco, i Lídia Nicolau, directora de Felicitat, Talent i Cultura d'Habitissimo.

Al Corner de l'Orientació, els estudiants podran trobar diferents espais dedicats a oferir-los la informació i l'assessorament necessari per afrontar amb èxit la incorporació al mercat laboral.

Sorteig:  Visita a la seu de Google a Irlanda

En el marc del Fòrum de l'Ocupació, la FUEIB sortejarà un viatge per a dues persones a Dublín per conèixer la seu de Google a Irlanda entre els alumnes inscrits que hagin assistit almenys a una de les xerrades programades.

El 12è Fòrum de l'Ocupació de la UIB l'organitza la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears a través del Departament d'Orientació i Inserció Professional, i té el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, de Colonya - Caixa de Pollença, del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), i de Leroy Merlin.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 07/03/2018

Data de publicació: Wed Feb 14 15:24:00 CET 2018