Conveni amb la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació per donar assistència social als alumnes universitaris que en requereixin

Dia: dilluns, 27 de març de 2017
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La senyora Josefina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni per donar assistència social als alumnes universitaris que en requereixin, d’acord amb les seves característiques i necessitats socials. 

Aquest acord suposa la incorporació, per primera vegada, d’un treballador social a la UIB. La Conselleria de Serveis Socials es fa càrrec de la contractació del treballador social, mentre que la Universitat de les Illes Balears li habilita un espai per dur a terme les funcions d’assessorament i acompanyament de l’alumnat que accedeixi al servei, que començarà a funcionar al mes d’abril i donarà cobertura a les necessitats dels alumnes universitaris amb dificultats socials i econòmiques.

Es tracta, segons el rector de la UIB, Llorenç Huguet, d’una mostra de la implicació i complicitat entre la Conselleria i la Universitat, que aportarà una ajuda professional als estudiants que ho requereixin. Per la seva part, la consellera Fina Santiago ha destacat que la posada en marxa d’aquest servei d’assistència social serveix també per normalitzar la figura del treballador social, que s’incorpora a l’espai universitari, on fins ara no tenia presència.

També hi han assistit la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, la senyora Rocio Andrade, gerent del Col·legi Oficial de Treball Social de les Illes Balears, i la doctora Pilar Roca, catedràtica de Bioquímica i presidenta de l'Associació Universitat Solidària Illes Balears (USIB).

 

Data de l'esdeveniment: 27/03/2017

Data de publicació: Sat Mar 25 10:00:00 CET 2017