Videonotícies

Destacats:

Els infants juguen a ser metges i infermers a la Facultat de Medicina de la...

 Els alumnes de cinc anys de l’escola Gabriel Comas i Ribas d’Esporles han passat el matí a la Facultat de Medicina de la UIB. S’han posat les bates i s’han convertit en metges i infermers per una estona. Amb el suport dels estudiants d’Infermeria i de Medicina de la UIB, els infants han après a atendre i curar les seves juguetes.

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
17/03/2017
Durada:
00:00:55

La Universitat de les Illes Balears i Red Eléctrica signen un conveni de co...

Per donar suport a la celebració del desè aniversari de l'IFISC (CSIC-UIB)

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
22/02/2017
Durada:
00:00:51

La UIB lliura el premi del concurs #voluntariatUIB al projecte INeDITHOS

El Portal de voluntariat UIB, de l'OCDS, va posar en marxa el passat 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, el concurs de testimonis #voluntariatUIB, perquè els voluntaris animessin a fer un voluntariat a partir de la seva experiència.

El concurs consistia a realitzar un vídeo recollint un testimoni de voluntariat i pujar-lo al compte de Twitter @cooperacioUIB. El vídeo que aconseguís més «m’agrades» seria el guanyador d’un val de productes de comerç just valorat en 150 euros.

Al concurs s'hi han presentat nou vídeos de diferents entitats, i el testimoni guanyador, amb més “m’agrada” a Twitter, ha estat el presentat per INeDITHOS, un projecte dirigit a nins i nines que per condicions mèdiques i de salut viuen a l'Hospital Universitari Son Espases amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies; i que també realitza intervenció domiciliària amb infants i joves amb malalties rares. 

Data:
06/02/2017
Durada:
00:00:57

Conveni de col·laboració amb la Federació Empresarial Balear de Transports

 El rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el president de la Federació Empresarial Balear de Transports, senyor Rafel Roig, signaran un conveni de col·laboració per desenvolupar programes de col·laboració i d'estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació. També hi assistirà el gerent de la FEBT, senyor Salvador Servera

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
31/01/2017
Durada:
00:01:10

Riscs i oportunitats en el disseny dels programes de doctorat

 Universitats i agències de qualitat analitzen conjuntament els programes de doctorat 

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
29/01/2017
Durada:
00:00:56