Uns trenta investigadors de la UIB participaran a la jornada Acceleració de Projectes: del laboratori al mercat

Dia: dimecres, 22 de març de 2017
Hora: 11.15 h (benvinguda)
Lloc: edifici cientificotècnic de la UIB, campus universitari, Palma

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, en el marc de l’Enterprise Europe Network, organitza la jornada Acceleració de Projectes: Del laboratori al mercat. L’objectiu és donar a conèixer els diferents instruments de finançament de projectes de recerca en salut, així com els nous esquemes de relació publicoprivada com la compra pública innovadora.

La jornada s’adreça a investigadors i gestors de recerca de l’entorn públic i privat de les Illes Balears (UIB, hospitals, centres de recerca, clústers empresarials...) que tenen projectes de recerca. Els assistents que vulguin donar a conèixer els seus projectes tindran l’oportunitat de fer reunions individuals de consulta amb els ponents, els quals els assessoraran sobre els diferents instruments i mecanismes per obtenir finançament.

La jornada comptarà amb experts de la Fundació per a la Innovació i la Prospectiva en Salut a Espanya (FIPSE), Effectia Consulting i EIT Health, entitats que faciliten la transferència de coneixements en l’àmbit del sector sanitari i que ajuden a superar el context de dificultats pressupostàries que tenen els investigadors i gestors de recerca públics i privats.

Data de publicació: Tue Mar 21 14:42:00 CET 2017