IB3 emetrà microespais per explicar la rehabilitació de Ca ses Llúcies

Conveni amb l’EPRTVIB 

El senyor Andreu Manresa, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB), i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat avui un conveni de col·laboració per donar a conèixer i difondre els treballs de reforma de la casa coneguda com Ca ses Llúcies a través de microespais audiovisuals tant en l’àmbit local com nacional i internacional mitjançant les diferents plataformes de difusió de què disposa l’EPRTVIB.

Ca ses Llúcies és un antic habitatge de construcció tradicional situat a l’extrem est del campus de la Universitat de les Illes Balears. Disposa d’una planta baixa i un pis amb una superfície total construïda de 224 m2.

La rehabilitació d’aquest edifici permetrà desenvolupar innovadores tècniques constructives, alhora que serà un exemple d’espai intel·ligent, sostenible i saludable. El centre es transformarà amb la rehabilitació en un laboratori d’innovació referent mundial en edificis sostenibles.

El 26 de novembre de 2015 la UIB i la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme signaren un conveni instrumental de subvenció entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears per a la creació del centre SmartUIB a l’edifici Ca ses Llúcies (rehabilitació de l’edifici Ca ses Llúcies-SmartUIB), cofinançat amb fons FEDER, programa operatiu 2014-2020.

El pressupost total elegible del projecte de rehabilitació (sense IVA) és de 540.000,00 euros, amb un 50 per cent d'aportació del FEDER i un 50 per cent de cofinançament de la UIB. 

.

Data de publicació: Wed Sep 06 12:05:00 CEST 2017